Äntligen påväg igen!

 

Bröllopsfotograf & Familjefotograf Halmstad

Väskan står framme för att packas, batterierna är färdigladdare och minneskorten tömda. Till och med passet är redan framplockat (jag brukar vanligtvis packa någon timme innan jag ska åka..) och hela jag studsar omkring av ren excitement! 
Äntligen är jag snart påväg igen. Jag älskar verkligen att resa, så förbannat mycket! Att åka till nya platser, upptäcka nya saker och träffa nya människor. Då mår Linnsej-själen som allra bäst!
I flera månader har jag längtat efter 5 juni 2017 och helt plötsligt så närmar det sig.
Förutom att resa brinner jag för att utbilda mig, utvecklas och bara lära mig mer och mer. Så hur grym mix är det då inte med foto-workshop utomlands?!
Det är ett av alla länder som finns på min Bucket List som ska prickas av – ISLAND!


Flat lay photographer going to IcelandFlat lay photographer going to Iceland


Karta över IslandKarta över Island

Häng med på instagram under mina dagar på Island!

 

Reply...
Copyright Linnsej Photography 2020
BLOGGEN

@linnsej_photography

linnsej

Er familjefotograf & bröllopsfotograf i Halmstad som brinner starkt för att fånga skratt som känns ordentligt i magen, de varma kramarna och kärleken! Om det så är mitt i vardagskaoset eller den största dagen i livet. 
Det är värt att föreviga!

FAMILJ
BRÖLLOP
KONTAKT
OM LINN
IN ENGLISH

Säg hej!

@linnsej_weddings