Bröllopsfotografering i solnedgång

 

Bröllopsfotograf Halmstad

Förra veckan hade jag tillsammans med två andra fotografer en stylad fotografering. En otroligt rolig kväll med 2 underbara par och massor av kreativa människor att jobba tillsammans med. Vädret bjöd på strålande sol och ljuset var helt perfekt. Den sista timmen innan solen gick ner var det rent magiskt, som det bara blir under Golden Hour.
Fler bilder från kvällen kommer inom kort!

Hår & smink: Maria Qvist
Blommor: Fröken Blomma
Fotografer: Jag, Martina Lundborg & Evelinasfoto


Bröllopsfotografering i bohemsik stil. I solnedgången i HalmstadBröllopsfotografering i bohemsik stil. I solnedgången i Halmstad

 

Reply...
Copyright Linnsej Photography 2020
BLOGGEN

@linnsej_photography

linnsej

Er familjefotograf & bröllopsfotograf i Halmstad som brinner starkt för att fånga skratt som känns ordentligt i magen, de varma kramarna och kärleken! Om det så är mitt i vardagskaoset eller den största dagen i livet. 
Det är värt att föreviga!

FAMILJ
BRÖLLOP
KONTAKT
OM LINN
IN ENGLISH

Säg hej!

@linnsej_weddings