Åka hem-hem

 

Familjefotograf & Bröllopsfotograf Halmstad

Våren har bara sprungit förbi! Det har varit fullt ös och helt plötsligt så blev det sommarvärme till slut. Men det gör mig inte så mycket att tiden rullat på, jag har längtat förbannat mycket efter maj och juni detta år!
I maj var jag på en fantastisk worskhop för att vidareutbilda mig inom familjefotografering och en teknik som kallas Playful Heart. Det var otroligt inspirerande och lärorikt och jag ser så mycket fram emot alla kommande familjefotograferingar! Wiho!
Och nu i juni ska jag äntligen ut och resa! Rese-själen i mig skriker av ren abstinens, jag har längtat så mycket. Nästa vecka bär det av på workshop på Island. Det kommer bli amazing.
Förutom alla roliga fotograferingar den senaste tiden har jag tagit mig tid att verkligen koppla av. Helgerna har spenderats mycket med vänner och familj, det mår man som bäst av. Flera dagar har spenderats hos familjen inne i de småländska skogarna, mycket lek med syskonbarnen, promenader och häng med mina syskon.

Busungarna som säger att jag får sova över när jag vill och som vill höra alla historier om Batman och hans kompisar.

En förmiddag traskade vi ner till mamma och pappas stuga. Där var också min lille Casper som nyligen varit på djursjukhus. Skönt att ha honom hemma, får ont i magen bara tanken av att han börjar bli så gammal.

Så härligt att åka hem-hem ibland och bara vara. Men sen trivs jag lika mycket igen väl hemma i Halmstad, nära till stan och framför allt havet.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright Linnsej Photography 2020
BLOGGEN

@linnsej_photography

linnsej

Er familjefotograf & bröllopsfotograf i Halmstad som brinner starkt för att fånga skratt som känns ordentligt i magen, de varma kramarna och kärleken! Om det så är mitt i vardagskaoset eller den största dagen i livet. 
Det är värt att föreviga!

FAMILJ
BRÖLLOP
KONTAKT
OM LINN
IN ENGLISH

Säg hej!

@linnsej_weddings