Mycket att se fram emot

Fotograf Halmstad


Det är så mycket jag ser fram emot just nu! Jag har längtat efter denna våren och sommaren ett bra tag nu. Och inte bara för solen och värmen (okej det är en ganska stor del också såklart. Snö och slask är inte riktigt min cup of tea så att säga), utan för så mycket annat!
Bland annat ska jag på en så spännande workshop! Wow vad jag har längtat efter denna. Som ni kanske redan vet ligger familjefotografering mig väldigt nära hjärtat. Och denna workshop är inriktad på just detta!

Jag har också lite roliga projekt på gång som det ganska snart kan komma mer info om här… Och håll utkik på min Facebook och Instagram vettja!
I juni ska jag på ännu en spännande workshop! Och inte var som helst, utan på ett av de länder som länge stått på min Bucket List (ja såklart har jag en lista på riktigt!).
Jo, det bär nämligen av till fantastiska ISLAND! Och jag kan knappt vänta! Funderar redan nu på vad man ska packa med, och då är jag den resenären som packar det mesta ca en timme innan jag ska åka. Förutom att se det fantastiska landskapet så ska jag även hänga med lika foto-tokiga fotografer, fotografera massor och inspireras till tusen. Har jag sagt att jag längtar?


Sen ser jag så otroligt mycket fram emot alla redan inbokade fotograferingar och alla fantastiska människor jag kommer träffa! Det är SÅ många familjefotograferingar bokade redan och det är så himla roligt! För att inte tala om alla bröllopspar jag ska få äran att fotografera!

Jag längtar, minst sagt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright Linnsej Photography 2020
BLOGGEN

@linnsej_photography

linnsej

Er familjefotograf & bröllopsfotograf i Halmstad som brinner starkt för att fånga skratt som känns ordentligt i magen, de varma kramarna och kärleken! Om det så är mitt i vardagskaoset eller den största dagen i livet. 
Det är värt att föreviga!

FAMILJ
BRÖLLOP
KONTAKT
OM LINN
IN ENGLISH

Säg hej!

@linnsej_weddings