Linn & Petter

Bröllopsfotograf Halmstad & Hylte

Det var en lördag i augusti, men inte vilken lördag som helst, det var dagen då Linn & Petter sa ja till varandra. Ett otroligt vackert bröllop i en varm, lite bohemisk och retro stil. Dagen innehöll många skratt med det härliga brudparet och deras brudfölje. Mycket känslor, en del regn och så himla mycket kärlek. 

Vigseln hölls i Unnaryd, i en stor och ljus kyrka. Lite av en bröllopsfotografs drömkyrka faktiskt! Vädret visade inte sin bästa sida och vi trodde vi skulle behöva ta bilderna inomhus. Men precis lagom till när vi skulle fotografera porträtten lättade det och blev bara lite duggregn. Så porträtten togs i en underbar granskog, samt på gården där de sedan också hade bröllopsfesten. Inför bröllopet hade de gjort iordning logen på gården. Sånt otroligt arbete de lagt ner och inrett så himla fint! 


Barn i vita klänningar med blombukettBarn i vita klänningar med blombukett


Brudnäbb kryper upp mot altaret till brudparet i kyrkanBrudnäbb kryper upp mot altaret till brudparet i kyrkan


Brudnäbb går fram till brudparet framme vid altarringen i kyrkanBrudnäbb går fram till brudparet framme vid altarringen i kyrkan


Vigsel i Unnaryds kyrkaVigsel i Unnaryds kyrkaBrudparet gratuleras efter vigsel i Unnaryds kyrka med riskastningBrudparet gratuleras efter vigsel i Unnaryds kyrka med riskastning


Brud i vit vintage spetsklänning och brudgum i grå kostym utanför kyrkanBrud i vit vintage spetsklänning och brudgum i grå kostym utanför kyrkan


Kyss av brudparet utanför kyrkan under riskastningenKyss av brudparet utanför kyrkan under riskastningen
Bruden gratuleras efter vigseln i Unnaryds kyrkaBruden gratuleras efter vigseln i Unnaryds kyrkaBröllop i bohemisk stilBröllop i bohemisk stil


Bruden och tärnorna i sina klänningar med deras buketter i bohemisk stilBruden och tärnorna i sina klänningar med deras buketter i bohemisk stilbrollop_brollopsfotografhalmstad_fotograf_halmstad_hylte_wedding_046.jpgbrollop_brollopsfotografhalmstad_fotograf_halmstad_hylte_wedding_046.jpgVild brudbukett med rosor och bärVild brudbukett med rosor och bärBrudpar med bohemisk stil på sin bröllopsdag i granskog i HylteBrudpar med bohemisk stil på sin bröllopsdag i granskog i Hylte
brollop_brollopsfotografhalmstad_fotograf_halmstad_hylte_wedding_071.jpgbrollop_brollopsfotografhalmstad_fotograf_halmstad_hylte_wedding_071.jpgLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright Linnsej Photography 2020
BLOGGEN

@linnsej_photography

linnsej

Er familjefotograf & bröllopsfotograf i Halmstad som brinner starkt för att fånga skratt som känns ordentligt i magen, de varma kramarna och kärleken! Om det så är mitt i vardagskaoset eller den största dagen i livet. 
Det är värt att föreviga!

FAMILJ
BRÖLLOP
KONTAKT
OM LINN
IN ENGLISH

Säg hej!

@linnsej_weddings