Söndagsbrunch

 

Jag är ingen frukostmänniska. Jag måste vara uppe någon timme eller två innan jag känner mig hungrig på morgonen. Så för mig är brunch PERFEKT. I söndags slog vi till med riktigt mysig söndagsbrunch. Vädret var inte var på topp och då passar det ju som allra bäst med att äta gott och dricka kaffe en halv evighet. Med bananpannkakor, gott bröd, kaffe, omelett och frukt. MMMMM…. Och viktigast av allt – bästa sällskapet!
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright Linnsej Photography 2020
BLOGGEN

@linnsej_photography

linnsej

Er familjefotograf & bröllopsfotograf i Halmstad som brinner starkt för att fånga skratt som känns ordentligt i magen, de varma kramarna och kärleken! Om det så är mitt i vardagskaoset eller den största dagen i livet. 
Det är värt att föreviga!

FAMILJ
BRÖLLOP
KONTAKT
OM LINN
IN ENGLISH

Säg hej!

@linnsej_weddings