Familjen Sandberg

 

Familjefotograf Halmstad Galgberget

En underbar höstdag i oktober träffade jag denna härliga familj. Det var då färgerna bara sprakade i naturen och solen gav ett underbart mjukt ljus. Vi möttes en morgon på Galgberget här i Halmstad och hade en så rolig familjefotografering! De var så himla goa och väldigt taggade på en rolig fotografering!
Jag älskar att föreviga massa bus och lek, men också familjemys såklart! Har barnen mycket spring i benen så får de gärna springa runt som de vill. Vill de helst vara i pappas famn får de gärna det. Jag kommer inte be barnen sitta still eller titta rakt in i kameran. Jag vill fånga just er familj, med känsla och mycket kärlek. Det blir en avslappnad och rolig fotografering för hela familjen, där ni får vara precis som ni är!
Denna fotografering var en underbar mix av härligt familjekaos, springande barn, lövkastning, varma kramar och så mycket kärlek.
Tack familjen Sandberg för jag fick föreviga er fina familj!familjefotografering_familjefoto_halmstad_galgberget_009.jpgfamiljefotografering_familjefoto_halmstad_galgberget_009.jpg


familjefotografering_familjefoto_halmstad_galgberget_012.jpgfamiljefotografering_familjefoto_halmstad_galgberget_012.jpg

3-årige lille Ivars kommentar efter fotograferingen gjorde mig alldeles varm i hjärtat: Åh nu är jag himla glá!

Mer info om mina familjefotograferingar hittar HÄR

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright Linnsej Photography 2020
BLOGGEN

@linnsej_photography

linnsej

Er familjefotograf & bröllopsfotograf i Halmstad som brinner starkt för att fånga skratt som känns ordentligt i magen, de varma kramarna och kärleken! Om det så är mitt i vardagskaoset eller den största dagen i livet. 
Det är värt att föreviga!

FAMILJ
BRÖLLOP
KONTAKT
OM LINN
IN ENGLISH

Säg hej!

@linnsej_weddings