Favoriter 2016

 

Fotograf Halmstad

Från 2016 har jag massor med favoritbilder! Här kommer en liten del av dem!


Jag började året med så roliga familjefotograferingar! Bland annat träffade jag denna killen. Charmigaste Vilgot som helst ville leka lejon och springa omkring! Vilken tur att jag tycker det är minst lika roligt! Hos mig behöver man absolut inte sitta stilla – springa och leka är ju klart mycket roligare.


Det blev flera gravidfotograferingar, bland annat med fina Sandra. Hon var så naturlig framför kameran, så fin inside and out! Vi tog bilderna på en av mina favoritplatser i Halmstad i det mjuka kvällsljuset.
Detta bröllopet ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Fantastiskt bröllop och lite extra fint när det är en kär barndomsvän som ger en äran att föreviga sin stora dag! Sen att ljuset var så där perfekt mjukt kändes ju helt okej ^^,


Att denna bilden är en favorit kanske inte är en nyhet. Den vann ju till och med tävlingen på min Facebook-sida som Årets Bild! Så otroligt vackert bröllop, in till de minsta detaljerna.
Och inte minst – så himla härliga människor!Dessa bilder blev favoriter redan när jag såg dem i kameran. Höstljuset var så där krispigt och mjukt, färgerna bara sprakade och så en himla fin och lek-tokig familj på det! Wiho!
Bästa kommentaren från lille Ivar efter massa bus och lekar: “Nu är jag himla glad!” <3Min lille Oscar! Killen med mest spring i benen och alltid tokiga miner. Men när man snackar traktorer… Ja då är det allvar!


Tack till alla fantastiska kunder! Tack för förtroendet att föreviga er största dag, de käraste ni har och era härliga familjer! <3

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright Linnsej Photography 2020
BLOGGEN

@linnsej_photography

linnsej

Er familjefotograf & bröllopsfotograf i Halmstad som brinner starkt för att fånga skratt som känns ordentligt i magen, de varma kramarna och kärleken! Om det så är mitt i vardagskaoset eller den största dagen i livet. 
Det är värt att föreviga!

FAMILJ
BRÖLLOP
KONTAKT
OM LINN
IN ENGLISH

Säg hej!

@linnsej_weddings