Mitt 2016

 

Fotograf Halmstad

Beskriv året med tre ord: Kreativt, lärorikt, positivt

Vart reste du? London, Bologna, Amalfikusten


linnsejphotography_london_fotograf.jpglinnsejphotography_london_fotograf.jpg

Vårt älskade Hampstead!

Årets bästa bild: Det får bli denna nedan på min stjärna Oscar! Världens busigaste som tycker traktorer är det mest intressanta som finns och Batman är stencool (för det är ju Batman såklart!)
Detta är min bästa bild för den visar verkligen min busiga systersons personlighet.

Kommer enskilt inlägg om flera favoriter från fotograferingar snart!


FamiljefotografFamiljefotograf

Vad såg du mest fram emot?
– Min första fotoworkshop i Hovs Hallar med inriktning gravidfotografering.


gravidfoto_gravidfotografering_gravidfotograf_halmstad_halland_007.pnggravidfoto_gravidfotografering_gravidfotograf_halmstad_halland_007.png

 – Investera i ny kamera och objektiv.

– Åka till Italien igen efter att inte ha varit där sedan 2010. I Italien har jag spenderat många semestrar som liten och det betyder väldigt mycket för mig.
016 åkte jag äntligen dit igen med en av mina närmsta vänner och vi hade en så fantastisk vecka!
Fotograferade bara analogt och har ännu inte framkallat rullarna, to be continued!
Men bjuder på några polaroidbilder så länge.


Vilken dag var bäst?
Så svårt att välja en men ja det får faktiskt bli en dag i Italien! När jag äntligen fick bocka av ännu en grej på min bucket list! Nämligen att se Pompeji.
Var så otroligt häftigt och hemskt att se på samma gång.


Planer för 2017?
– Jag ska på ytterligare 2 workshops i år! En i Sverige och en utomlands. Jag är så pepp på detta så jag vill bara att det ska bli maj och juni nu! Ser så mycket fram emot att igen hänga med lika foto-tokiga människor som en själv och lära mig mer av flera fantastiska fotografer och entreprenörer.

– Till sommaren är det inplanerat en roadtrip. Det blir en resa genom i alla fall Frankrike och Storbritannien är tanken. Allt beror lite på tiden vi har möjlighet att vara iväg. Hur det är blir så ser jag så mycket fram emot detta!

– Framkalla bilder. Ja faktiskt! I vår lägenhet är det än så länge bara kartor, målningar och affischer. Jag vill ha fler förstoringar på våra väggar och även se till att framkalla från både min resa i Australien och från när vi bodde i London. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright Linnsej Photography 2020
BLOGGEN

@linnsej_photography

linnsej

Er familjefotograf & bröllopsfotograf i Halmstad som brinner starkt för att fånga skratt som känns ordentligt i magen, de varma kramarna och kärleken! Om det så är mitt i vardagskaoset eller den största dagen i livet. 
Det är värt att föreviga!

FAMILJ
BRÖLLOP
KONTAKT
OM LINN
IN ENGLISH

Säg hej!

@linnsej_weddings