Linnsej-Photography-Malin&Billy-1678.jpg

12 TIMMAR

För er som vill ha precis hela storyn förevigad!
Från de pirriga förberedelserna till brakfestens alla partymoves!


Så what’s included?

FULL SUPPORT
Både innan, under och efter er bröllopsdag finns jag där för er all the way. Funderar ni på vilken plats som blir bäst för porträtten vid eventuellt regn, vet ni inte riktigt hur dukningen ska se ut och hur ljussättningen ska bli så bra som möjligt, är ni osäkra på hur ni ska strukturera upp det där schemat för dagen på bästa sätt - I’m all yours!

PLANERINGSMÖTE (…OCH FIKA!)
Vi ses för ett planeringsmöte för att lära känna varandra mer. Jag vill höra om alla era förväntningar och planer inför dagen! Och såklart kan ni ställa alla möjliga frågor eller funderingar ni eventuellt kan ha till mig.
Givetvis blir det över en fika! Bor ni långt från Halmstad kan vi såklart höras över telefon eller skype, men fika funkar ju ändå som tur är ^^,


INFÖRFOTOGRAFERING
Innan er stora dag ses vi för en införfotografering ! Att fotograferas kan ibland kännas lite jobbigt eller nervöst; och just därför ingår införfotografering i detta paket. Ni får känna på hur det är att fotograferas av mig, hur lättsamt, kul och not-so-stiff-at-all det faktiskt är. Jag lovar er att det kommer bli kul och super-duper-mysigt! Framför allt kommer ni veta precis hur det går till under er bröllopsdag och många av mina brudpar tycker det är skönt att slippa känna sig nervösa över det, när det faktum att ni ska gifta er kan vara rätt pirrigt. Bilderna från detta används ofta till Save The Date-kort eller inbjudningskort.

12 TIMMAR FOTOGRAFERING
Woop Woop! Jag hänger på i 12 sammanhängande timmar för att föreviga hela er magiska bröllopsdag (Third wheeling at it’s best!). Allt från de förväntansfulla förberedelserna innan ni sett varandra, hur farmor storgråter när ni tjutit JA till att dela resten av era liv tillsammans, de varma attack-kramarna från era bästa vänner efter vigseln, när ert syskon håller tal med tårar i ögonen och darriga händer, och till slut när ni dansar loss till era favourite tunes med era bästa människor omkring er. Njut till fullo av hela er dag och så smyger jag helt enkelt omkring där som en liten fluga på väggen. I’m there och jag fångar hela alltet!


BILDER BILDER BILDER!
SÅKLART! Samtliga utvalda bilder från ert bröllop sitter jag sen och redigerar, finlirar på och färdigställer med största noggrannhet. Större delen av era bilder levereras i färg men vissa också i svartvitt. Jag ÄLSKAR svartvitt så don't worry, det blir ett bra gäng med det.

RESA OCH BOENDE
Resan till och från ert bröllop och boende för att ladda batterier (både mina och kamerornas!) inom Sverige ingår i detta paket. Jag verkligen ÄLSKAR att resa och utforska nya platser. Helt enkelt där ni vill gifta er, dit åker jag! Inget extra som tillkommer- inga krusiduller.


WEBBGALLERI
När alla era bilder är färdigställda levereras dem i ett i ert alldeles egna webbgalleri med era minnen från er dag! Härifrån kan ni ladda ner era bilder och också dela med både vänner och familj.

VACKERT USB
Det går verkligen inte att ha för mycket backup på era digitala bilder! Därför ingår det ett vackert USB med bilderna i både högupplöst och webbanpassat format.

 

39 000:-